Op 15 november 2023 vond de jaarlijkse ROGO-dag plaats in het ElisabethTweeSteden Ziekenhuis in Tilburg. Het was een mooi programma met veel wetenschappelijk presentaties en ook enkele niet-wetenschappelijke presentaties. De battles ontbraken ook niet en die bespraken keuzes in de behandeling van een mediale collumfractuur en de distale radius fractuur. Er was ook een interessant verhaal over het opzetten van en fellowship in het King’s Hospitaal in Londen en de verschillen tussen de Engelse en Nederlandse cultuur in de opleiding. Daarnaast werd er een goed beeld geschetst over het opzetten van een niet-klinische EPA. Een bijzondere presentatie ging over Microfotografie van Wim van Egmond.

Aan het einde van de dag werd de Gouden Voordracht Award 2023 uitgereikt aan Malou Slichter wiens presentatie ging over haar promotieonderzoek naar de 12-jaars resultaten na een conservatieve behandeling van de Mallet fractuur.

Danique van Broekhoven en Bart ten Brinke kregen van hun respectievelijke opleiders het certificaat behorende bij het afsluiten van hun opleiding tot orthopedisch chirurg uitgereikt.